Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 178.17.182.87 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
164 berichten.
Iris met 2 volwassenen en 6 kinderen Fiets Highlights en Colosseum
Héél héél erg bedankt voor onze onvergetelijke dag, nooit durven denken dat het zo zou meevallen. We bevelen jou aan aan ieder die het horen wil!!!!!x
Alexandra met kinderrijk gezin
Dank je wel!! Heel erg genoten vanochtend!!
Albertine & Ronald
Afgelopen week op de fiets met Judith op pad gegaan. Onderzoeken wat clienten zullen ervaren als ze workshops bij ons in Italië komen volgen. Een hele dag samen onderweg. Een eerste ontmoeting en toch direct zo diep contact. Uiteraard is het een kunst om elkaar te verstaan. Om dat te bieden waar de bezoeker van Rome onbewust of bewust om vraagt. En, Judith bezit deze klasse. Wat zijn wij diep onder de indruk van deze vrouw. Als ze jou Rome laat zien via haar ogen, met haar unieke kennis, dan zie je opeens zoveel meer en zo anders. Ze vertelt op zo’n pakkende manier alsof het lijkt dat ze persoonlijk bij alle gebeurtenissen aanwezig of zelfs betrokken was. Wij gunnen werkelijk iedereen zo’n ontmoeting.

Albertine & Ronald
Chantal en zoon: Kookworkshop
Goede morgen Judith, Wat een fantastische ervaring die kook workshop bij Silvia en haar twee dochters!! Het was het meer dan waard!
Frans: Capitolijnse Musea groepsrondleiding
Beste Judith,

We zijn weer terug in NL.

Nogmaals bedankt voor de prachtige rondleiding in en rondom het Capitool.

Ciao, Frans
Edith met kinderrijk gezin: Fiets Highlights
Fietstocht was superleuk. Fijn om zoveel weetjes te horen die je in de boekjes echt niet vindt. Was ook prima met de kids. De jongste vond het fietsen door Rome heel bijzonder. Je komt echt op veel plekken!
Miriam Fianen: Rondleiding forum romanum en Colosseum
goedenavond

we zijn op zoek naar een leuke rondleiding in forum romanu en Colosseum en palatijn die ook geschikt is voor onze dochters van 10 en 12. Liefst op woensdag 4 mei, evt, donderdag 5 mei,

ik hoor graag of dit mogelijk is.

Hartelijke groet,

Miriam fFianen
Loes, 4 personen, volwassenen: Rondleiding Vaticaan museum en St Pieter
Wat hebben we genoten van de rondleiding door Iefke door het Vaticaan museum en de St Pieter. Als archeologe weet ze zoveel. Echt een passie zoals ze alles vertelt. Heel fijn was dat we maar we maar met 4 personen waren waardoor het contact en interactie zeer direct was. Ook hierdoor konden we ook veel "dingen doen". Echt een hoogtepunt van ons bezoek aan Rome.

Judith, heel hartelijk bedankt dat je ons nog hebt kunnen inplannen want, eerlijk is eerlijk.... wij waren aan de late kant. We komen graag bij je terug als we Rome nog eens aandoen.
Han Overbeek: Bernini tour
Hallo Judith,

Woensdag 07-10-2015 de Bernini tour gedaan. Ik wil je toch even laten weten dat onze gids Anouk ons met veel enthousiasme door Rome heeft geleid. Ze had veel verstand van zaken en heeft daardoor van deze tour een hoogtepunt van onze vakantie gemaakt. Wil jij haar daarvoor nog eens een keer hartelijk bedanken. Ik zal aan mensen van wie ik hoor dat ze naar Rome gaan jou site van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Dick, Annette , Han en Karin
Redaktieleden Nouveau: Colosseum
De gids Judith was geweldig, we hebben echt genoten.
Huib en dochter: Fiets Highlights
Het was een heerlijk lang weekend.

De fiets in Rome kan ik iedereen aanraden.Een aardige gids en fijn dat we zo op het laatste moment konden worden ingepast !
Antoinette: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Fiets Highlights
Hoi Judith.

We hebben echt super genoten van beide rondleidingen.

Gisteren de rondleiding Vaticaan met Irene was zo indrukwekkend. Ze heeft ons meegenomen op een reis met heel veel historie. Wat waren we blij met zo'n goede uitleg en ze deed t op een een hele leuke ontspannen manier.

Vandaag de fietstocht gehad met Ninko. Ook dit hadden we niet willen missen. Zoveel gezien in eigenlijk zo'n korte tijd.
Je weet na afloop wat je graag uitgebreider wil zien. Ook hij deed t super leuk en had vele leuke tips voor ons.

Dus heel erg bedankt. Dit zal ons nog lang bijblijven en ook zal ik een ieder die Rome wil bezoeken jullie aanraden! Groeten Antoinette
Jeanny en Pierre: Colosseum
Beste Judith,Terug van vakantie, willen wij nog even bedanken voor de leerzame rondleiding in het Colosseum en dat je ons de mogelijkheid hebt geboden om toch een rondleiding mee te maken.

Het was een bijzondere ervaring waar we nog lang op kunnen teren. Het was alsof je de rondleiding voor de eerste keer hield en ons met veel enthousiasme opmerkzaam maakte op de vele bezienswaardigheden.

Rome is en blijft een bezoek waard.Veel succes en groet,Jeanny en Pierre
Karin met gezin: Colosseum voor Kinderen, Forum Romanum
Hi Judith,

Ontzettend bedankt voor de mooie leerzame en leuke excursies! De meisjes hebben erg veel meegekregen en vonden het erg interessant, en wij natuurlijk ook!

Heel erg bedankt en fijne excursies gewenst! Karin
Jolanda: Fiets Highlights
Hoi Judith,

Wij hebben echt enorm genoten van de rondleiding op de fiets.

Ons zoontje van 7 hing aan de lippen van de gids. Dat was geweldig om te zien en te ervaren.

Rome is heel goed te doen op de fiets, wel met een gids. Viel me reuze mee. Wij hadden verwacht dat het gevaarlijk zou zijn, maar niets was minder waar. Het was eigenlijk heel erg veilig. Die helm hielp daar extra bij.

Rome by bike is echt een aanrader. Fijn ook dat het in het nederlands was en dat de groepen niet te groot waren.

Er werd voldoende tijd genomen bij de diverse bezienswaardigheden, waardoor het allemaal heel relaxt was.

Op deze wijze kun je in een halve dag vrijwel alle mooie plekjes van Rome zien. Wij gaan nu kijken of we hetzelfde kunnen doen in Barcelona met ons zoontje. Dat zegt genoeg 🙂

groetjes Jolanda
Bas, Jopie, Bram en Stijn: Colosseum/Forum Romanum, Fiets Highlights,Transfers
Beste Judith,

Wij hebben genoten van onze trip naar Rome! Wat een bijzondere stad!

De excursies die we gedaan hebben zijn zeker een aanrader, vooral de fiets highlights vonden we erg leuk. Veel gezien en het fietsen in Rome is goed te doen. Het was ook wel eens fijn om te fietsen i.p.v. lopen, wat we al van te voren heel veel gedaan hadden…..

Het transfer van en naar het vliegveld wat je voor ons had geregeld, is ons ook goed bevallen. Vooral in een drukke stad als Rome is het fijn als je zonder stress op de plaats van bestemming gebracht wordt.

We zullen je rondleidingen zeker bij andere Romebezoekers aanbevelen!

Groeten,

Bas, Jopie, Bram en Stijn
Peter en zoon: Colosseum/Forum Romanum
Prima rondleiding gehad!
Alex, Tamara en familie: Colosseum/Forum Romanum, Vaticaan
Hallo Judith,

Wij vonden het erg leuk dat jij ons rond wilde leiden/alles hebt geregeld, en dat allemaal op zo'n korte termijn........ Daarvoor nogmaals dank!!

Mochten we Rome nogmaals bezoeken komen we zeker bij je terug! We hebben veel geleerd van hetgeen je ons mee hebt gegeven en genoten van de manier waarop je dat deed!

Wij waren/zijn erg tevreden over de rondleidingen en zijn erg blij dat we deze hebben kunnen doen. Beide vonden we erg de moeite waard al springt het Colosseum/Forum er toch, voor bijna iedereen, (ver) bovenuit.

Dankjewel voor het compleet maken van onze stedentrip!

Wie weet tot ziens.....

Groetjes, Alex en Tamara
Jos met 4 reisgenoten: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
We zijn net terug en hebben een prachtig weekend gehad met een erg goede rondleiding van Irene, blij dat we daarvoor hebben gekozen.

Wat een mensenmassa overigens, daar zijn we wel een beetje van geschrokken, een volgende keer gaan we in de winter :).

Nogmaals dank voor het regelen.

Vriendelijke groet Jos
Henk Janssen met 7 reisgenoten: Fiets Appia, Transfers
Helaas zit onze Rome reis er inmiddels al weer op.

Maar we hebben het allemaal ontzettend naar onze zin gehad.

Ik wil je graag namens ons allen een compliment maken voor het regelen van de transfer van en naar het vliegveld, en ook voor de geweldige fietstocht die we hebben gehad. We hadden Jesse als gids en hij heeft het voortreffelijk gedaan.
WhatsApp chat