Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.208.66 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
164 berichten.
Roel, monique en Arne: Rome met Judith
Hartelijke dank Judith voor de prachtige rondleidingen die we met U hebben gehad deze week. We hebben genoten en vooral de fietsroute is een aanrader voor iedereen. Nog veelsucces.
Christophe en gezin: Rome rondleidingen
Nogmaals hartelijk dank voor jouw schitterende rondleidingen! Het oude Rome tot leven wekken is een gave en dat deed jij voortreffelijk.
Els en Jack: Drie rondleidingen Rome
Nogmaals zeer bedankt voor je uitleg en verhalen!
Elly: Forum Romanum
... We hebben allemaal erg genoten van de boeiende uitleg over het forum romanum, en mijn medereizigers complimenteerden me dat ik zo'n goede gids had gevonden. Bedankt voor je goede zorgen en wellicht tot ziens!
Arjan en Sylvia Sol: Bedankt!
... kortom... ondanks de regen hebben we een super citytrip gehad...weer een ervaring rijker. Nogmaals bedankt voor de goede service! Arjan en Sylvia Sol, maart 2013
Gijs Op de Beek: Sint Pieter en Castle Saint Angelo
Wat waren de rondleidingen door de Sint Pieter en de engelenburcht toch mooi en waren lang niet zo compleet geweest zonder de uitleg van Judith.

Het colloseum hebben we zonder uitleg gedaan, maar bij een eventueel volgend bezoek ga ik me daar geen tweede keer in vergissen. Het bezoek aan Rome is zo veel specialer als je verhalen en uitleg krijgt bij de bezienswaardigheden en Judith is daar meer dan gedreven in om die taak uit te voeren. Een echte aanrader dus.

Bedankt Judith

Groetjes Gijs (22) en Gerrit (80)

Kleinzoon en Opa
Schrye Claudine: Het Bernini mysterie - Rome
Een echte aanrader : per fiets met judith door Rome op zoek naar het mysterie ......

Judith heeft de nodige documentatie bij zich om je steeds een goed beeld te geven in de tijd en ze kent Rome op haar duimpje!

Fijne dame en zeer aangenaam om een ganse dag met Judith op ontdekking te gaan en ze is ook heel behulpzaam en geeft je goede tips.
Leon en Monique Timmermans, Tilburg: Enorm Bedankt
Lieve Judith, Enorm bedankt nogmaals voor je gedreven uitleg over alles wat we maar wilden weten van het Rome van toen en van nu. Je enthousiasme en gedrevenheid hadden een aanstekelijk effect. Nog veel succes en moge het je goed gaan. We zullen je bij eenieder die Rome gaat bezoeken aanbevelen. Beste groeten, Leon & Monique
Nina en Cor Keeren: Rome Compleet
Judith, mijn vrouw en ik moeten je nogmaals hartelijk danken voor de geweldige 3 dagen van rondleidingen die je ons in juli 2012 heb gegeven in Rome. Niet alleen heb je ons de oudste geschiedenis van Rome laten meebeleven maar ook heb je ons (zonder in de rij te hoeven staan) de belangrijkste kunstschatten laten zien en uitgelegd. De geweldige kunst van de Renaissance heb je ons met diepgaande kennis maar vooral ook begrijpelijk uitgelegd. De vele interessante dingen die in die tijd achter de schermen gebeurden en je ons vertelde maakte het allemaal veel begrijpelijker en interessanter. Niet alleen schilder en beeldhouwkunst maar ook architectuur door de eeuwen heen werden meegenomen in je presentaties. Het Museum voor Moderne Kunst met een verrassende Pieta van Van Gogh plus als bonus traktatie het beste kopje koffie ter wereld was een leuke afsluiting van onze drie dagen.Rome zonder Judith is niet compleet.
Debbie en Annie: Bernini Mysterie Tour
Na het lezen van het boek van Dan Brown, zijn we bijzonder geïnteresseerd geraakt in de Illuminati, Bernini en de plaatsen uit het boek. Judith heeft ons met veel enthousiasme meegenomen door het boek, kriskras door Rome op een aparte manier, namelijk per fiets. Voor ons Hollanders heel normaal, maar in Rome een bijzondere ervaring.

Judith heeft ons veilig door de stad heen geloodst via het Pad der Verlichting (Pantheon, Piazza Navona, Santa Maria del Popolo, Piazza Barberini, Santa Maria della Vittoria, Pasetto, Engelenburcht, Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel, Sint Pietersbasiliek en Sint Pietersplein).

Halverwege heeft Judith ons meegenomen naar een authentieke Italiaanse lunchroom waar we heerlijk hebben genoten van typisch Italiaanse gerechten.

Judith, bedankt voor een geweldige dag. Je hebt een bijzonder onderhoudende En inspirerende manier van vertellen wat ons nog lang zal bijblijven. Wij kunnen je bij iedereen van harte aanbevelen!

Groeten,

Debbie & Annie
Fam. Diels-Jaspers en Van Ballaer-Haelde...: Blitsbezoek Rome met de kinderen
Toevallig kwamen we op Judiths website en deze sprak ons meteen aan. Voor onze laatste dag vakantie in Italië bespraken we met haar een rondleiding in Rome op kindermaat.

Deze was fantastisch! Zowel de kinderen als wij hebben genoten van de rondleiding op het Forum Romanum, het bezoek aan het Colloseum en natuurlijk het Rewind museum.

Judiths uitleg was volledig en begrijpelijk voor jong en oud. Nu nog zijn onze kinderen vol van de verhalen over Romulus & Remus, de gladiatoren en de Vestaalse maagden.

Dankzij Judith hebben we onze korte tijd in Rome zo aangenaam en nuttig mogelijk doorgebracht en arriveerden we toch tijdig op de luchthaven. Jammer dat we het restaurant hebben moeten overslaan, maar mochten we in de toekomst opnieuw een bezoek aan Rome brengen willen zeker beroep doen op de deskundigheid en ervaring van Judith.

Het was ons een waar genoegen.

Vriendelijke groeten,

Christophe, Hanneke, Briek (6) en Door (5) Diels-jaspers

Bart, Ellen, Bent (7), Mees (5), Nout (2) Van Ballaer-Haeldermans
Edwin Jansen: Rome
Via Internet/mail hebben we de rondleidingen vooraf afgesproken met Judith. Dat verliep al prima.

We hebben met haar de stadwandeling gedaan, evenals rondleiding Palatein, Colosseum en Forum Romano en het Vaticaan, Sixtijnse kapel en de Sint Pieter.

Het was ontzettend prettig en we hebben er geen minuut spijt van gehad. Wat heerlijk dat iemand je in het Nederlands met kennis van zaken begeleid zodat je je kunt concentreren op hetgeen je ziet en je ondertussen niet hoeft te zoeken of te lezen maar kunt luisteren.

Bedankt, we hebben ervan genoten.
Peter v/d Velden Waspik: Rome!!
Samen met mijn vrouw een weekje Rome gedaan in juli .Het was in een woord gezegd fantastisch!!!
Wat een mooie en gezellige stad,waar zoveel te zien en te bezichtigen is.
We hebben ons geen moment verveeld.
Wel willen wij een ieder die Rome gaat bezoeken aanraden hier ook excursies bij te boeken.

Wij hebben dit zelf ook gedaan voor De Sixtijnse Kapel met het Vaticaan museum en het Forum met het Colosseum het is jammer dat we de Sint Pietersbasiliek niet met een rondleiding hebben bezocht maar op eigen houtje.
We hadden de rondleidingen thuis via internet geboekt bij Rome-Gidsrondleidingen.
Wij kunnen een ieder adviseren dit ook doen.
Judith kan op een hele goede en duidelijke manier vertellen over de geschiedenis van deze stad en de Romeinen.
En wat heel belangrijk is in het Nederlands.

Wij willen Judith dan ook bedanken voor haar bijdrage aan onze fantastische vakantie!!!
Nathalie en Sam Spaargaren: Rondleiding Vaticaans museum en Forum en Colloseum
Rome is prachtig! Een groot openlucht museum. Wij (mijn 11-jarige zoon en ikzelf) waren er in augustus. Het was heel erg heet en daardoor was het soms even moeilijk maar Judith heeft ons veel waardevolle informatie gegeven. Sam kon daardoor aan de thuisblijvers hele mooie verhalen vertellen. Met een gids wordt de geschiedenis duidelijker en gaat het echt leven. Judith heel erg bedankt voor jouw geduld en mooie verhalen. Je hebt onze trip een grote meerwaarde gegeven.
Jan Geven uit Asten: Rome!
Wat hebben we genoten van de rondleidingen in de Vaticaanse Musea op dinsdagmiddag en in de Sint Pieter op woensdagochtend o.l.v. Judith.

Onze kinderen met aanhang (20, 21 jaar) hingen aan haar lippen en wilden niets van haar verhaal missen.

We hebben eerder op eigen houtje dezelfde bezienswaardigheden bezocht. Dit jaar hebben we via internet contact gelegd met Judith en enkele rondleidingen besproken. Pas dan besef je de meerwaarde van een rondleiding.

Voor herhaling vatbaar!

Bedankt Judith!
Sebastiaan Roodband: stadswandeling
Was onzettend leuk, de stadswandeling van zondag, dank je wel!! Het was leerzaam, inspirerend en gezellig! De kinderen vonden dat ook.
Norma Centeno: Rondleiding Vaticaanmuseum
We hadden de rondleidingen van Judith als tip van vrienden gekregen. Judith heeft ons rondgeleid door het Vaticaanmuseum. Wij met oortjes in en Judith met microfoon op afstand, konden we rustig alle verhalen en toelichting volgen. Wat een uitvinding! De rondleiding was geweldig, zelfs de kinderen vonden het leuk.

Een aanrader!
Derik Lamer: Ons bezoek aan Rome
Begin mei was het zover. Onze reis naar Rome. De weersvoorspellingen waren prima, dus konden we ons geluk niet op in deze prachtige stad. We zijn er al vaker geweest, maar nu voor het eerst zouden we een rondleiding in het Vaticaan van Judith, een Nederlandse gids in Rome, krijgen. Erg spannend hoe dit uit zou pakken.

Het was ge-weld-ig. De verhalen die ze kan vertellen maken de beelden en schilderijen echt levend, ook voor onze kids van 12 - 16 jaar. Ik kan het iedereen aanraden.

Judith, heel erg bedankt voor je leuke uitleg en verhalen. We zullen zeker nog eens terugkomen.

Veel groetjes uit Nederland
Joanna Keijsers: Rondleiding
Wat hadden we het getroffen met onze Nederlandse gids Judith. We waren met ons hele gezin in Rome en wilden graag een aangepaste rondleiding in het Vaticaans Museum. Geweldig zoals we werden ontvangen door haar. Geen wachten in lange rijen voor entreekaartjes. Aan alles was gedacht, zelfs aan "oortjes" voor iedereen, zodat we steeds alles goed konden horen ook als we niet in haar directe omgeving waren. De uitleg die we kregen was heerlijk duidelijk voor iedereen. Vragen tussendoor werden kundig beantwoord. De "grote" kleinkinderen waren zo enthousiast dat ze bij de keuze van de schoolreis van de middelbare school op "Rome" zouden stemmen!

Na afloop heeft Judith ons naar een ijssalon gebracht waar we met z'n allen genoten van een heerlijk Italiaans ijsje.

Het was een dag met een gouden randje en zeker niet in de laatste plaats door de goede begeleiding van Judith.

Joanna Keijsers
Christiane/Ivo De Latte - Indidgne: Romes bezoek
Een reis om nooit meer te vergeten. Zowel het weer en vooral de nedeerlandstalige gidsen zijn zeer speciaal. Maar wat bijzonder meeviel is dat Judith ons mogelijk heeft gemaakt om OOK HET VATICAAN IN HETNEDERLANDS te mogen volgen. Dat is een pluspunt als een pluimpje op haar gidsen hoedje.

Het Colosseum is door haar op een heel spontane wijze gegidst geworden. Het contact was ineens goed. Haar begeleiding deed me veel goeds, daar de lessen van geshiedenis in de school, totaal tot hun recht kwamen.

Alle vragen beantwoordde ze heel liefdevol. En bovendien steldde ze zelf voor om eventueel iets te gaan drinken.... Echter waren er maar twee die hierop ingingen dat was Christiane en mezelf. Ze had weinig tjd door haar gevulde agenda.... Maar ik trok mijn stoute schoenen aan en stelde haar voor dat ze toch tijd moet nemen om te eten. En ja, hoor dat beaamde zij. Ik stelde voor om met haar te gaan eten in eendoor haar gekozen restaurantje... Wat ze na aarzelingen toch aannam.

Waarom ik dit deed? Ik wou echt een degeliljke uitleg hebben over dat Colosseum en zij gaf ons nog een tweede maal de uitleg om dit te beleven in een animatie... Niet ver van waar we aten. Het eten was bijzonder lekker en we namen afscheid. Afscheid met een belofte om contact op te nemen... Wat ook is geschied. GOD ZIJ DANK.

We hebben die animatie gaan volgen en moeten bekennen dat het toch wel indruk maakte. Ik moet bekennen dat het niet echt was... Alles wezrd er nagebootst wat Judithe ons meedeelde in haar begeleiding...

Ik moet bekennen samen met Christiane, dat het echt de moeite waard was. Een zeer goede raad aan allen die dit willen lezen, of gelezen hebben. Neem de Nederlandstailige gidsen mee op in uw reisgebeuren. Het is meer dan de moeite waard. We houden er alleen maar zeer opbouwende contact herinneringen er aan over...

Het was allemaal naar wens en sturen nog heel veel liefs en genegenheden en verder...

PACE Y BENE. AMEN
WhatsApp chat