Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.184.215 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
164 berichten.
Hanneke met gezin jonge kinderen: Colosseum/Forum Romanum
We hebben erg genoten van onze trip naar Rome. Mede door de geweldige rondleiding!

We hebben er allen veel van opgestoken. De ideale manier om deze plek te bezoeken.

Ik zal het anderen zeker aanraden en je gegevens doorgeven.

Groet Hanneke
Veronica en zoon Thomas: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Colosserum/Forum Romanum, Fiets Highlights
Beste Judith, ik wilde al vandaag schrijven om te laten weten dat alles fantastisch was, veel veel dank want jij hebt ons Rome avontuur tot een groot succes gemaakt!

Thomas wilde zelf een "recenssie schrijven voor trip advisor"(eigen woorden) 🙂 vooral over het Collosseum en Forum Romanum met jou, en ook over de fietstour met Jesse, hij vond jullie allebei geweldig , en jullie krijgen "5 bolletjes" van hem :)) !!

De schoonheid van oud Rome komt tot leven met jouw grondige kennis en jouw plezierige manier om dit beeldend over te brengen. Die avond zijn wij ook naar de 3D lichtshow gegaan in het Forum van Augustus, het was de perfecte afsluiting van deze fascinerende reis door de tijd. Volgens mij zal dit Thomas de rest van zijn leven bijblijven.

Het Vaticaan met Ludwig was ook heel goed, en interessant, het is wel wat intensief qua informatie maar ook een aanrader!

Inderdaad wij hopen terug te komen, iig heeftThomas 3 keer muntjes in de Trevi Fontein - zonder water - gegooid om zijn terugkeer kansen te verzekeren! Hij heeft helemaal de magie van Rome weten te ondekken en waarderen.

Zeker aanrader voor iedereen die het echte Rome wil ontdekken! Hoop tot gauw!

Ciao! Mille grazie!
Veronica
Debbie: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Colosserum/Forum Romanum, Fiets Highlights
We hebben genoten van Rome en waren zeer tevreden over de rondleidingen.

Bij een volgend bezoek met de kinderen zullen we u zeker contacteren! Vriendelijke groeten,

Debbie
topburo: Highlights Historisch Centrum
Beste Judith,

hartelijk dank voor de fijne rondleiding in Rome! Het was voor ons allemaal de eerste keer in deze mooie stad en je hebt ons met alle belangrijke monumenten kennis laten maken. Ook kregen we heel wat tips voor het bezoek aan andere plaatsen.

Bedankt en tot ziens!

topburo, Gent (België)
Chantal en Leo: Colosseum en Forum Romanum
Goedemorgen Judith,

We willen je graag laten weten dat we ontzettend hebben genoten van je rondleiding door het Colosseum en het Forum, echt heel interessant en heel duidelijk. Erg blij dat je nog tijd voor ons hebt kunnen maken.

We zien je graag bij ons volgende bezoek aan Rome en wensen je al het goede.

Hartelijke groet, Leo & Chantal
Marcia: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Beste Judith, ik wil je nog even bedanken en extra complimenten maken voor de organisatie en de fantastische gids Ludwig! Wat een kennis heeft deze man.

Als ik ooit nog een keer in Rome kom, zal ik zeker van jullie gebruik maken, en jullie aanbevelen aan vrienden en bekenden!
Dick en Wim: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum
Onze ervaring met de rondleidingen was zeer goed, van het Colosseum en het Forum Romanum hebben wij een goede en levendige indruk gekregen, met name door de interactieve wijze van rondleiden (vragen stellen, leuke anekdotes en vertellen of je het voor je ogen ziet gebeuren).
Ook de rondleiding door het Vaticaan was interessant en duidelijk door het werken met een 'oortje'. Het aantal kunstwerken was overweldigend, maar we hadden voldoende tijd om een en ander vast te leggen. Kortom: deze dinsdag was voor ons echt het hoogtepunt van ons verblijf in Rome.
Dick en Wim (Veenendaal)
Prima rondleiding gehad van een ervaren gids die precies wist hoe het er in het Vaticaan aan toe gaat. Hij wist veel te vertellen, zowel over de hoofdzaken als over details. We hebben genoten. We mochten bijna een half uur in de Sixtijnse kapel rondkijken. Geert en Gerry uit Hengelo.
Prima rondleiding gehad van een ervaren gids die precies wist hoe het er in het Vaticaan aan toe gaat. Hij wist veel te vertellen, zowel over de hoofdzaken als over details. We hebben genoten.

We mochten bijna een half uur in de Sixtijnse kapel rondkijken.

Geert en Gerry uit Hengelo.
Chantal en vriendinnen: Fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum
Onze gids heeft ons op een leuke, toch ook op educatieve wijze, de highlights van Rome van laten zien.

De duur van de tocht was precies goed, wij hebben ruim de tijd gehad sommige highlights wat langer te bezoeken.

Het mooie weer van afgelopen vrijdag heeft ook zeker meegeholpen deze tocht tot een geslaagde trip te maken.

Dit is echt een aanrader voor degene die Rome gaan bezoeken / willen ontdekken.

Prijs / kwaliteit vinden wij prima in orde.


Wij hebben een muntje in de Trevifontein geworpen en hopen zeker nog eens terug te komen.

Ook dan zullen wij gebruik maken van de vele tips en trips die jij aanbiedt.

Met vriendelijke groet,

Chantal
Raf: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Beste Judith,

Ben sinds gisterenavond terug in België. Alles is heel vlot verlopen en we hadden ook de weergoden mee. Onze groepsrondleiding is heel goed verlopen. De gids kan met zoveel passie en gebaren vertellen dat je je volledig kan inleven in het verleden van Rome. Ze betrok ons moeder volledig in het verhaal wat niet zo evident is wanneer je 87 jaar bent. Een aanrader, bedankt !!

Ps : We hebben zelfs de paus gezien in Trastevere. We zaten in een restaurantje te eten, hij is met een blauwe Ford op 2 meter gepasseerd van onze tafel, deed zijn ruit van de wagen naar beneden en wuifde naar ons moeder. Gans zijn security met zware BMW’s en moto’s en hij in een blauwe Ford. Zo’n eenvoudig man, hij had dezelfde glimlach als op televisie, we waren allen onder de indruk. Hij heeft daar nl een bureau waar hij soms naar toe gaat voor documenten te tekenen. 15 minuten later is hij terug buiten gekomen en hebben we hem terug kunnen zien maar toen stond er al een ganse menigte, de gsm’s hadden duidelijk hun werk gedaan.

Groetjes en bij een volgend verblijf boek ik zeker terug bij jullie.

Raf
Michelle en Ferdi: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum
Wij hebben het heerlijk gehad in Rome. We hebben nog lang niet alles kunnen zien dus komen graag nog eens terug. Dan nemen we zeker weer contact op met Judith, want we zijn erg blij met de rondleidingen en hoe zij werkt!

Op deze manier hoor je de mooiste verhalen en leer/zie je veel in korte tijd.

Vooraf met Judith contact gehad per mail: we konden haar alles vragen en ze heeft ons zeer goed en snel geholpen! Nogmaals bedankt!

We wensen jou ook het beste toe in deze mooie stad en als mensen in onze omgeving naar Rome gaan zal ik je gegevens doorgeven.

Vriendelijke groet, Ferdi en Michelle
Monique en Erik van Assen: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Beste Judith,

We hebben een hele leuke rondleiding gehad. Ludwig weet met smaak te vertellen, heeft veel kennis van details en wist ons mooi door allerlei delen van de Vaticaanse musea te loodsen (onze indruk was dat als je dit zonder gids doet, je geen idee hebt waar je moet beginnen en heel veel interessants zult missen).

De groepsgrootte was ook prettig, niet te groot, makkelijk om bijeen te blijven. De St Pieter was helaas dicht, maar zoals je zelf ook al had aangegeven, daar was niets aan te doen.

Heel hartelijk dank dus voor het organiseren. En wanneer weten we niet, maar we komen zeker nog eens terug naar Rome (getuige onze muntjes in de Trevi Fontein :- ) )

vriendelijke groet, Monique en Erik van Assen
Lia en Johan: Colosseum/Forum Romanum
Dag Judith. Wij zijn zeker erg tevreden over de rondleiding die je hebt gegeven. Wij hebben het ook erg leuk gevonden dat we, dan wel door omstandigheden, een priverondleiding van jou zelf hebben gehad. Je uitleg is duidelijk, uitgebreid, en we vonden je toelichtende informatie erg duidelijk. Bedankt. Indien men ons om een gids zal vragen zullen wij jou zeker aanraden.
Conny: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum
De rondleidingen vonden we heel plezierig.
Nanou: Fietsrondleidingen Highlights en Appia
Een week lang mogen genieten van de stad Rome. Daar hebben de 2 fietsrondleidingen zeker aan bijgedragen, ze waren zeer bijzonder en echt de moeite waard. Ik heb er veel van opgestoken en mooie dingen gezien.

Met de fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum een hele ochtend langs bouwwerken, opgravingen, fonteinen, aangevuld met leuke verhalen van de gids. Er was onderweg zelfs tijd voor echte italiaanse koffie!

De fietstour Appia Antica kan ik iedereen aanbevelen die van geschiedenis en natuur houdt en even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. Op een mountainbike rustig toeren door het heuvelende landschap buiten Rome en genieten van de prachtige vergezichten, bijzondere bouwwerken langs de Appia en restanten van aquaducten.

Ik kom zeker nog eens terug, wat een boeiende stad!
Annemiek: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Dag Judith,

Ons verblijf in Rome was geweldig! Heel veel gezien (in kerken maar ook gewoon op straat), veel door de stad gelopen en natuurlijk heerlijk gegeten.

De groepsrondleiding Vaticaan was erg fijn. We hadden het geluk dat we met ons tweeën de hele groep vormden. De gids was zeer onderhoudend en wist veel te vertellen, hij vroeg nog of we speciale verzoeken hadden voor de Vaticaanse Musea, zeer attent.

Als we weer naar Rome gaan, zullen we zeker weer gidsrondleidingen boeken. En dan komen we vanzelf weer bij u uit. Dank voor het extra veraangenamen van ons verblijf in Rome!

Zoals u kunt lezen: we hebben het duidelijk naar ons zin gehad!

Hartelijke groet, Annemiek
Pauline, Bob, 2 kinderen: Fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum en Colosseum/Forum Romanum
De rondleiding 'Fiets Highlights Historisch Centrum' is een echte aanrader. Op de fiets kom je in een korte tijd door heel veel straatjes van Rome. Hierdoor leer je het oude Rome snel goed kennen. We zijn een gezin met twee kinderen in de leeftijd van 13 en 16 jaar en echt wel wat gewend op de fiets, maar zonder gids hadden wij dat niet aangedurfd. De gids heeft ons op aangename en persoonlijke wijze heel veel bekende highlights van de stad laten zien en er met enthousiasme over verteld.

Colosseum/Forum Romanum: Dit was een buitengewoon goede rondleiding. De gids heeft ons bijna 4 uur meegenomen door het Forum Romanum en het Colosseum. Hij weet erg veel te vertellen. Het is ontzettend interessant. Onze kinderen hebben met veel interesse de historische verhalen aangehoord, zonder zich ook maar even te vervelen. Het oude historische Rome gaat helemaal leven en je kan je voorstellen hoe de mensen honderden jaren geleden hier geleefd hebben. Het was erg leuk. Zeker een stad om terug te komen. We moeten nog veel meer zien!
Elise en Jos met 2 kinderen: Fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum
We zijn erg enthousiast over de fietsrondleiding. Een erg leuke manier om Rome op deze wijze te verkennen. Vooral ook onze kinderen hebben hiervan genoten. De combinatie van het kriskras fietsen door de grote stad, het verhaal van de gids en het bekijken van de diverse monumenten is een hele goede. Kunnen wij erg aanbevelen.
Marjolijn, gezin met 2 kinderen: Fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum
Beste Judith, De fietstocht was geweldig! Een hoogtepunt in een vakantie vol hoogtepunten!
Familie met twee pubers, april 2014: Fiets highlights Historisch Centrum, Forum/Colosseum
De fietstocht met Judith door het historisch centrum van Rome vonden wij een hele goede manier om een eerste indruk van de stad te krijgen. Ook het bezoek aan het Colosseum en het Forum met deze enthousiaste gids was een bijzondere ervaring. We hebben onze geschiedeniskennis weer helemaal kunnen ophalen!
WhatsApp chat