Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.201.96.43 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
173 berichten.
Lucia en gezin: Fiets Highlights Historisch Centrum en Transfer
Dank nogmaals voor de goede zorgen, ook de taxi is prima verlopen.We hebben ondanks de knieblessure alles kunnen doen en gezien en vooral heel erg genoten.
Karin en Leo: Colosseum/Forum Romanum
Judith, we hebben genoten van je rondleiding!
Kundie en gezin met 3 kinderen: Rome in een dag: Highlights Fiets en Colosseum
Het idee dat Rome wel eens de highlights van een toch al geweldige week zou kunnen worden, is dankzij jou helemaal de waarheid geworden. Dank voor alles! We hadden het niet beter kunnen treffen!
Louise met gezin: Colosseum/Forum Romanum, Fiets Highlights
Met Judith een rondleiding gehad door het Colosseum, heel indrukwekkend en boeiend. Door de verhalen komt vroeger tot leven en vallen veel meer dingen op. Onze dochter van elf vond het ontzettend interessant en ging later zelfs aan haar vriendinnen over het Colosseum en het oude Rome vertellen.We komen graag nog een keer terug naar Rome!
Maartje en familie: Colosseum/Forum Romanum, Vaticaan, Fiets Highlights
De rondleidingen en fietstocht waren echte hoogtepunten van ons verblijf. Zal het zeker adviseren aan mensen die naar Rome gaan.
Jolanda en Yvonne: Sint Pietersbasiliek en Engelenburcht
Wij hebben een heerlijk weekend Rome gehad, dit mede dankzij Judith die voor ons de transfers verzorgd heeft. De chauffeur was op tijd en heeft een prettige rijstijl.


Op zaterdag kregen we van Judith een rondleiding in het Vaticaan, we hebben de Sint Pietersbasiliek bezocht en daarna de engelenburcht. Door Judiths enthousiasme, persoonlijke aanpak, kennis en prettige manier van vertellen gaat de geschiedenis echt leven.


Je ziet zoveel meer als je samen met Judith rondwandelt! Voor een volgend bezoek (en die gaat er zeker komen) zullen wij Judith zeker vragen weer een rondleiding voor ons te verzorgen.
Renske met gezinsleden: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum en transfers
Dag Judith,

Wij hebben een goede terug reis gehad en kunnen terugkijken op een paar hele mooie dagen Rome. Het is een fijne stad. We hebben veel gelopen en veel gezien.

Wij hebben uw rondleidingen heel prettig en fijn gevonden en erg gewaardeerd. De jongens hebben het ook heel erg mooi gevonden.

De transfers waren uitstekend.

Al met al is ons verblijf in Rome mede door uw adviezen en hulp erg goed verlopen.

Nog hartelijk dank voor de goede zorgen en misschien zien we elkaar nog eens in Rome.
Femke en Roos: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Colosserum/Forum Romanum, Fiets Highlights, T...
Dag Judith,

Ons verblijf in Rome was geweldig, mede dankzij de rondleidingen!!

De fietstocht werd begeleid door Mies, die ons heel veel mooie plekjes heeft laten zien en daarbij een hoop kon vertellen over de historie etc. Erg boeiend maar ook erg gezellig zo met een groep fietsers door de stad. Ook voor Roos was de fietstocht heel goed te doen, dit ondanks de hitte!

Ook de rondleiding van Ludwig door het Forum Romanum en Colosseum was super! We hadden ons aangemeld voor de groepsrondleiding, maar uiteindelijk waren Roos en ik de groep. Erg interessant, Ludwig wist ons heel veel te vertellen en ook op een manier dat het voor een meisje van 12 boeiend blijft.

De transferservice was ook erg prettig! Heerlijk om niet op zoek te hoeven naar een betrouwbare taxi, maar dat je wordt opgehaald en gebracht, heel fijn!

Kortom erg tevreden over zowel de rondleidingen als de transferservice. Een onvergetelijke reis voor moeder en dochter!! Mochten we nog eens weer naar Rome gaan (zeer waarschijnlijk), dan zullen we zeker weer contact opnemen!

Vriendelijke groet,
Femke en Roos
Andre en familie: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Hallo Judith,

De rondleiding was apart, veel informatie met hier en daar een vleugje theater door de gids. Zeker de moeite waard!

vriendelijke groet,

Andre
Hanneke met gezin jonge kinderen: Colosseum/Forum Romanum
We hebben erg genoten van onze trip naar Rome. Mede door de geweldige rondleiding!

We hebben er allen veel van opgestoken. De ideale manier om deze plek te bezoeken.

Ik zal het anderen zeker aanraden en je gegevens doorgeven.

Groet Hanneke
Veronica en zoon Thomas: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Colosserum/Forum Romanum, Fiets Highlights
Beste Judith, ik wilde al vandaag schrijven om te laten weten dat alles fantastisch was, veel veel dank want jij hebt ons Rome avontuur tot een groot succes gemaakt!

Thomas wilde zelf een "recenssie schrijven voor trip advisor"(eigen woorden) 🙂 vooral over het Collosseum en Forum Romanum met jou, en ook over de fietstour met Jesse, hij vond jullie allebei geweldig , en jullie krijgen "5 bolletjes" van hem :)) !!

De schoonheid van oud Rome komt tot leven met jouw grondige kennis en jouw plezierige manier om dit beeldend over te brengen. Die avond zijn wij ook naar de 3D lichtshow gegaan in het Forum van Augustus, het was de perfecte afsluiting van deze fascinerende reis door de tijd. Volgens mij zal dit Thomas de rest van zijn leven bijblijven.

Het Vaticaan met Ludwig was ook heel goed, en interessant, het is wel wat intensief qua informatie maar ook een aanrader!

Inderdaad wij hopen terug te komen, iig heeftThomas 3 keer muntjes in de Trevi Fontein - zonder water - gegooid om zijn terugkeer kansen te verzekeren! Hij heeft helemaal de magie van Rome weten te ondekken en waarderen.

Zeker aanrader voor iedereen die het echte Rome wil ontdekken! Hoop tot gauw!

Ciao! Mille grazie!
Veronica
Debbie: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Colosserum/Forum Romanum, Fiets Highlights
We hebben genoten van Rome en waren zeer tevreden over de rondleidingen.

Bij een volgend bezoek met de kinderen zullen we u zeker contacteren! Vriendelijke groeten,

Debbie
topburo: Highlights Historisch Centrum
Beste Judith,

hartelijk dank voor de fijne rondleiding in Rome! Het was voor ons allemaal de eerste keer in deze mooie stad en je hebt ons met alle belangrijke monumenten kennis laten maken. Ook kregen we heel wat tips voor het bezoek aan andere plaatsen.

Bedankt en tot ziens!

topburo, Gent (België)
Chantal en Leo: Colosseum en Forum Romanum
Goedemorgen Judith,

We willen je graag laten weten dat we ontzettend hebben genoten van je rondleiding door het Colosseum en het Forum, echt heel interessant en heel duidelijk. Erg blij dat je nog tijd voor ons hebt kunnen maken.

We zien je graag bij ons volgende bezoek aan Rome en wensen je al het goede.

Hartelijke groet, Leo & Chantal
Marcia: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Beste Judith, ik wil je nog even bedanken en extra complimenten maken voor de organisatie en de fantastische gids Ludwig! Wat een kennis heeft deze man.

Als ik ooit nog een keer in Rome kom, zal ik zeker van jullie gebruik maken, en jullie aanbevelen aan vrienden en bekenden!
Dick en Wim: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum
Onze ervaring met de rondleidingen was zeer goed, van het Colosseum en het Forum Romanum hebben wij een goede en levendige indruk gekregen, met name door de interactieve wijze van rondleiden (vragen stellen, leuke anekdotes en vertellen of je het voor je ogen ziet gebeuren).
Ook de rondleiding door het Vaticaan was interessant en duidelijk door het werken met een 'oortje'. Het aantal kunstwerken was overweldigend, maar we hadden voldoende tijd om een en ander vast te leggen. Kortom: deze dinsdag was voor ons echt het hoogtepunt van ons verblijf in Rome.
Dick en Wim (Veenendaal)
Prima rondleiding gehad van een ervaren gids die precies wist hoe het er in het Vaticaan aan toe gaat. Hij wist veel te vertellen, zowel over de hoofdzaken als over details. We hebben genoten. We mochten bijna een half uur in de Sixtijnse kapel rondkijken. Geert en Gerry uit Hengelo.
Prima rondleiding gehad van een ervaren gids die precies wist hoe het er in het Vaticaan aan toe gaat. Hij wist veel te vertellen, zowel over de hoofdzaken als over details. We hebben genoten.

We mochten bijna een half uur in de Sixtijnse kapel rondkijken.

Geert en Gerry uit Hengelo.
Chantal en vriendinnen: Fietsrondleiding Highlights Historisch Centrum
Onze gids heeft ons op een leuke, toch ook op educatieve wijze, de highlights van Rome van laten zien.

De duur van de tocht was precies goed, wij hebben ruim de tijd gehad sommige highlights wat langer te bezoeken.

Het mooie weer van afgelopen vrijdag heeft ook zeker meegeholpen deze tocht tot een geslaagde trip te maken.

Dit is echt een aanrader voor degene die Rome gaan bezoeken / willen ontdekken.

Prijs / kwaliteit vinden wij prima in orde.


Wij hebben een muntje in de Trevifontein geworpen en hopen zeker nog eens terug te komen.

Ook dan zullen wij gebruik maken van de vele tips en trips die jij aanbiedt.

Met vriendelijke groet,

Chantal
Raf: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Beste Judith,

Ben sinds gisterenavond terug in België. Alles is heel vlot verlopen en we hadden ook de weergoden mee. Onze groepsrondleiding is heel goed verlopen. De gids kan met zoveel passie en gebaren vertellen dat je je volledig kan inleven in het verleden van Rome. Ze betrok ons moeder volledig in het verhaal wat niet zo evident is wanneer je 87 jaar bent. Een aanrader, bedankt !!

Ps : We hebben zelfs de paus gezien in Trastevere. We zaten in een restaurantje te eten, hij is met een blauwe Ford op 2 meter gepasseerd van onze tafel, deed zijn ruit van de wagen naar beneden en wuifde naar ons moeder. Gans zijn security met zware BMW’s en moto’s en hij in een blauwe Ford. Zo’n eenvoudig man, hij had dezelfde glimlach als op televisie, we waren allen onder de indruk. Hij heeft daar nl een bureau waar hij soms naar toe gaat voor documenten te tekenen. 15 minuten later is hij terug buiten gekomen en hebben we hem terug kunnen zien maar toen stond er al een ganse menigte, de gsm’s hadden duidelijk hun werk gedaan.

Groetjes en bij een volgend verblijf boek ik zeker terug bij jullie.

Raf
Michelle en Ferdi: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek en Forum Romanum/Colosseum
Wij hebben het heerlijk gehad in Rome. We hebben nog lang niet alles kunnen zien dus komen graag nog eens terug. Dan nemen we zeker weer contact op met Judith, want we zijn erg blij met de rondleidingen en hoe zij werkt!

Op deze manier hoor je de mooiste verhalen en leer/zie je veel in korte tijd.

Vooraf met Judith contact gehad per mail: we konden haar alles vragen en ze heeft ons zeer goed en snel geholpen! Nogmaals bedankt!

We wensen jou ook het beste toe in deze mooie stad en als mensen in onze omgeving naar Rome gaan zal ik je gegevens doorgeven.

Vriendelijke groet, Ferdi en Michelle
WhatsApp chat