Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.218.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
169 berichten.
Conny en Carin: Colosseum/Forum Romanum
Ondanks de regen hebben we van de rondleiding genoten en zijn we weer heel wat wijzer! Ook het verdere verblijf in Rome was prima.


Heel veel groetjes en succes,


misschien tot weer eens...
Marijke en kleinzoon: Colosseum/Forum Romanum
We vinden dat de rondleiding door mevr. Judith Verberne in het Colosseum en het Forum Romana heel leerzaam was.

Er was ruimte om vragen te stellen en zij ging in op de interesses.

Fijn dat er afbeeldingen bij getoond werden om een idee te krijgen hoe men destijds leefde en wat de gewoontes waren; welke hiërarchieën belangrijk waren. We kregen duidelijk uitleg over de bouw van het Colosseum en een goed beeld hoe het geweest moet zijn voor de gladiatoren om daar te leven.

Ook zonder klassieke opleiding konden wij goed begrijpen hoe het leven zich heeft afgespeeld in het Forum en welke functies het allemaal heeft gehad. Aan de hand van weetjes en anekdotes die verteld werden is het voor ons makkelijker te onthouden en te plaatsen.

Het heeft onze nieuwsgierigheid geprikkeld naar meer historische kennis, dus op naar de boeken en video's!

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!
Bert en gezin: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Fiets Highlights, Transfers
Hi Judith,

De rondleiding Vaticaan en die per fiets waren echt super, de kinderen vonden het ook heel leuk. Loes heeft ons geweldig leuk en en boeiend rondgeleid.

Kortom ons verblijf in Rome was een groot succes en een heerlijke break voor ons en de kinderen.
Familie Kleinsman: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek
Hoi

We zijn nog in Rome, gisteren de tour gehad, perfect, mede omdat we privé rondleiding hadden, deskundige gids, ook de kaarten vooraf kopen goede tip, zeker aan te bevelen.

Gr Fam kleinsman
Huub met dochtertjes: Highlights, Sint Pietersbasiliek, Vaticaanse Musea, Colosseum/Forum Romanum, Transfers
We hebben ervan genoten!Nogmaals dank!
Familie Dekkers: Fiets Highlights, Vaticaan
Beste Judith,

Rome met de Kerstdagen is een geweldig leuke ervaring geweest.

Voor het eerst de paus op 25 december klokke 12 op het Sint Pietersplein gezien tezamen met 100 duizenden andere wereldburgers.

Rome is levendig met haar mooie pleinen, vele prachtige kerken, het Foro Romanum, het Colosseum, het Pantheon, de musea en niet te vergeten het heerlijke eten in de voortreffelijke Romeinse restaurants.

De fietstocht is een aanrader om Rome te ontdekken, maar kun je het beste op de eerste dag plannen want dan kun je goed beslissen op welke plekjes je wilt terugkeren. Wij hadden de fietstocht op de derde dag gedaan, maar zouden dus de volgende keer deze leuke tocht vroeger boeken.

Het bezoek aan het vaticaanmuseum en de Sixtijnse kapel is een must, maar op onze bezoekdag (24 december) was het druk, druk, te druk en toch hebben we genoten van de prachtige beelden, fresco's, mozaïeken enz.

Rome is een aanrader voor mensen die van cultuur, sfeer en lekker eten houden!

Fam. Dekkers
Henny en Rumo: Galleria Borghese en Vaticaan
Hallo Judith,

We vonden de rondleiding fantastisch en we hebben lang met het Rome gevoel rond gelopen.

De rondleiding in het Vaticaan was ook heel indrukwekkend.

Hartelijke groeten,

Henny en Rumo
Adrie en Piet: Vaticaan, transfers
Hoi Judith.

Wij zijn net terug van een paar fantastische dagen in Rome.

De chauffeur stond keurig te wachten op vliegveld. En vanmorgen was de chauffeur ook ruim op tijd om ons weer op te halen.

Dus top geregeld !!

Groetjes Adrie
Annemarie en Wilbert: Colosseum/Forum Romanum, Vaticaan
Hallo Judith,

De rondleiding vandaag van Marina in het Vaticaan was eveneens heel erg leuk en boeiend. We hebben genoten van haar verhalen en haar anekdotes. Ze kan dingen prachtig uitbeelden.

We willen jullie allebei nog heel erg bedanken. Jullie rondleidingen en hartelijkheid hebben ons bezoek aan Rome een extra dimensie gegeven en onvergetelijk gemaakt.

Hartelijke groeten, Wilbert en Annemarie
Thea en Kees: Colosseum/Forum Romanum, Vaticaan, Fiets Highlights
Bedankt nog voor de super rondleiding!
Monique en Frans: Trastevere, transfers
De rondleiding door Trastevere hebben wij als zeer interessant ervaren door de uitgebreide kennis en het boeiend vertellen van Judith.

Wel raden wij aan om deze als privé rondleiding te doen. Ons inziens geeft dit zeker een meerwaarde door alle aandacht welke je dan krijgt.

Tot slot willen wij je vragen om een volgende keer met ons naar Villa Borghese te gaan om daar ook weer een privé rond- leiding te geven al dan niet in combinatie met iets anders.

Maar wanneer dit zal zijn is nog even de vraag maar waarschijnlijk voorjaar 2016 daar we voor volgend jaar andere plannen hebben. We houden je op de hoogte en wellicht kriebelt het zo erg dat we toch nog even in november 2015 naar Rome komen - voor de zevende keer!
Christien en zoon: Historisch Centrum per electric car en Colosseum/Forum Romanum
Beste Judith,

Allard en ik hebben zeer genoten van de rondleidingen die je hebt gegeven.

De manier waarop je de historie tot leven bracht deed je op een wijze alsof je er zelf deel van hebt uitgemaakt. Dat sprak zeer aan. Je uitleg was boeiend en stenen, zuilen en paleizen kwamen tot leven en kregen betekenis.

Daarnaast was je culinaire kennis ook op orde. Je wees ons de panetteria en salumeria met de meest verfijnde vleeswaren. En tot slot een paar heerlijke restaurants.

Beide rondleidingen zouden we willen waarderen met een 9. Wanneer we weer in Rome zijn, zou ik zeker gebruik maken van één van je andere rondleidingen.

Met vriendelijke groet,

Christien
Familie Reichart: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Fiets Highlights
Dag Judith,

Vanaf het moment dat wij contact hadden met jou hadden wij een goed gevoel over de manier waarop je met ons mee dacht en de mogelijkheden aan gaf. Het was allemaal last minute, maar je hebt er toch maar de tijd voor genomen om het nog voor ons te regelen; geweldig!

De rondleiding in het Vaticaan was super; Marina heeft ons, soms op theatrale wijze, meegenomen naar de wereld van de pauzen. Ze wist ons heel veel te vertellen en wegwijs te maken in het enorme Vaticaan. Voor onze jongste was het bezoek aan de St Pieter het hoogtepunt van Rome! Ze heeft mij een theedoek met de opdruk van Italie cadeau gedaan, dus ik zal extra vaak aan haar denken! Haar tips voor marktjes en restaurants hebben we meegenomen en hebben voor bijzondere ervaringen in Rome gezorgd!

De fietstour die we op dinsdag gemaakt hebben was een perfecte ‘afsluiter’ van ons verblijf in Rome. We hadden zelf al veel hoogtepunten gezien en tijdens onze fietstour werd e.e.a. opgefrist, aangevuld of extra onder de aandacht gebracht. Onze Nederlandstalige gids Jesse wist zelfs de aandacht vast te houden van onze puberzonen! De ontvangst, de fietsen en vooral super enthousiaste, sportieve en zeer klantvriendelijke Jesse hebben een dikke 10 verdiend!

We zullen jouw naam zeker noemen, wanneer naar onze ervaringen wordt gevraagd. We hopen jou nog eens persoonlijk te kunnen ontmoeten, wanneer wij opnieuw een bezoek plannen . . dan zullen we het iets eerder ( ha ha) over excursieplannen hebben . .

Heel erg bedankt voor je reactie, voor je organisatie en natuurlijk veel succes!!

Hartelijke groet,

Familie Reichart
Eric met moeder, zus en gezin: Colosseum/Forum Romanum
Beste Judith,Onze hele familie, van jong tot oud(er), denkt met veel plezier terug aan de boeiende rondleiding die je ons gaf in het Colosseum en op het Forum Romanum. Je informatie was uitstekend op onze groep afgestemd en we hebben dan ook veel geleerd; de Romeinse tijd kwam echt tot leven. We kunnen je van harte aanbevelen bij andere Rome-reizigers!Hartelijk dank!Eric
Raoul van Nistelrooij: rome per auto en vaticaans museum
Beste Judith,Samen met Marina door het vaticaan museum was een zeer aangename ervaring die we niet snel zullen vergeten. Naast de kunst genoten van de mooie verhalen en uitleg van Marina.

De highlights van Rome per auto (in verband met de slechte conditie van een van de leden van het gezelschap) was prachtig. Op deze manier was het zeer mooi om Rome te ervaren.

Kortom: zeer dik tevreden en in de toekomst hebben we vast weer contact. Een aanrader voor iedereen!groet,

Raoul
Nettie en gezin: Vaticaanse Musea/Sixtijnse Kapel/Sint Pietersbasiliek, Fiets Highlights, Colosseum/Forum, Transfers
Beste Judith,

We hebben genoten van ons verblijf in Rome en zijn gisteravond laat weer thuis gekomen na een iets vertraagde vlucht. De excursies waren geweldig!

Met Ludwig door de Vaticaanse musea was zeer aangenaam. Hij vertelt op een rustige toon en legt alles heel goed uit waardoor de schilderijen en objecten veel meer voor je gaan leven.

De fietstocht was een hele leuke ervaring om je op deze wijze door het Romeinse verkeer te begeven. Wel goed opletten in dit drukke chaotische verkeer wat ook nog ontregeld werd door een stakende groep Italianen, heel boeiend. Je krijgt op de fiets in korte tijd een goed overzicht van de bezienswaardigheden in de stad en meer inzicht hoe de wegen lopen. Bovendien vertelde onze gids op een hele levendige manier waardoor het absoluut niet saai werd. Tevens heeft zij ons de lekkerste koffie in Rome laten proeven vlakbij Pantheon en daarna bij de bloemenmarkt zijn we gestopt voor een lekker stuk pizza, beste afhaalresto?

Tenslotte de rondwandeling bij Colloseum en Forum Romanum gaf een heel goed beeld van de geschiedenis van het oude Rome. De verhalen in het Colloseum worden door Judith weer helemaal tot leven gebracht waardoor het net lijkt alsof je er eventjes bij was.

Wij komen zeker een keer terug en zullen aan vrienden en bekenden deze excursies aanbevelen! Heel veel succes met alles.
Liset en zus en echtgenoten: Fiets Highlights, Vaticaan
Hallo Judith,

Wij hebben een goede terugreis gehad en enorm genoten van onze Rometrip. De excursies waren top en het weer geweldig.

De fietstocht was erg leuk. De tandem was ook super. We hebben in korte tijd heel veel kunnen zien van de stad.

De rondleiding in de Vaticaanse musea was ook goed: op geheel eigen wijze, hartelijk, enthousiast en we hebben veel over de geschiedenis gehoord.

Ook ons onderkomen in een appartement in het oude centrum was comfortabel en dicht bij alles wat we wilden zien.

Maar vijf dagen is te kort om Rome echt te zien. Maar we hebben een geweldige eerste indruk, en zijn zeker van plan nog eens terug te komen.

Judith, bedankt voor het plannen en verzorgen van de rondleidingen, prima geregeld, en goed gecommuniceerd. Heel veel succes met je werk in Rome en wellicht tot ziens!

Groetjes, Liset Neggers
Aschwin en gezin: Cruise Een Dag Rome
Hallo Judith,


Bedankt voor de organisatie, we hebben een mooie dag in Rome gehad!

Met vriendelijke groet,

Aschwin
Ton en Marian: Vaticaanse musea/Sixtijnse kapel/Sint Pietersbasiliek - Colosseum/Forum Romanum
Ons bezoek aan de bruisende stad Rome was fantastisch. Het enthousiasme en de kennis van onze twee gidsen hebben daaraan bijgedragen. Het oude Rome ging leven door de uitleg die zij gaven. Indrukwekkend! Ludwig en Judith, nogmaals bedankt.
Patrick en Sophie: Rondleiding coloseum en forum
Judith, bedankt voor de leuke en interessante rondleiding. Sophie vond het erg leuk om alle verhalen te horen en ON af en toe jouw assistent te spelen.

Het was een zeer leerzame en aangename middag in zowel het coloseum als het forum. Sophie heeft daarnaast genoeg informatie en ideeën opgedaan voor haar spreekbeurt.

Wij hopen snel nog een keer terug te komen.
WhatsApp chat