Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.221.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
173 entries.
Harry en Carmen
Wij hebben een highlights fietstocht gemaakt door Rome met Judith. Het was warm maar wat was het mooi en leerzaam. Je ziet dingen die je normaal niet ziet en je krijgt ook nog het verhaal er achter.
Judith verteld het duidelijk en staat open voor al je vragen! Wij hebben genoten!
Charlotte en Paul
Lieve Judith,
Wij zijn weer terug na een paar heerlijke dagen Rome. Wat heb je ons geweldig begeleid zowel in een prachtige 1 hele dag Rome op de fiets privé, als wel het organiseren van rondleidingen door het Colosseum en het Vaticaan met andere Nederlands sprekende gidsen. De restaurant lijst hebben we zeker een paar keer gebruikt! echt heerlijk gegeten. Inderdaad de Italiaanse keuken is echt een feestje op deze manier.
Highlights fietstocht
Beste Judith,
Wij, maar ook onze pubers, hebben genoten van de fietstocht langs de mooiste plekjes en authentieke winkeltjes. Jouw passie voor de stad is overduidelijk en breng je ook over. Dankjewel voor deze beleving.
Fam Schellekens
Derk Jan Drenth
We hebben afgelopen herfstvakantie okt 21 met Judith een erg leuke en interessante fietstour gedaan door het oude centrum van Rome. Echt een meerwaarde, vooral als je iets van al die oude stenen op bv het forum romanum wilt begrijpen. Onze zoons van 15 en 16 jaar waren ook enthousiast. Naast alle sites ook leuke tips gekregen waardoor we een erg leuke 4 dagen hebben gehad. Nog vriendelijke dank! Tot de volgende keer.
Debbie Kapitein
Wij zijn inmiddels weer terug in Nederland, maar we genieten nog na van de rondleidingen door Rome. Judith heeft ons vooraf goede adviezen gegeven over de verschillende rondleidingen en wat leuk zou zijn voor ons gezelschap. Het is een fantastische dame: vriendelijk, ze reageert snel, ze staat voor je klaar mocht het nodig zijn en wat heeft ze een schat aan kennis!
De fietstocht, de Vaticaan-rondleiding en het pizza bakken... het was grandioos. Voor ons heeft het gezorgd voor een gouden randje aan onze reis.
Mijn zoon van 15 vond het ook heel erg geslaagd en dat een puber dat zegt, dat zegt genoeg.
Wij komen ooit weer terug in Rome en weten Judith dan zeker weer te vinden. Niet twijfelen dus, maar boeken!
Edwin & Yvonne met kids
Vier dagdelen met Judith op pad geweest en net zo blij met haar als voor jaren terug toen we met z’n tweeën waren. De kinderen (11 en 12) zijn met dank aan Rome maar zeker ook met dank aan Judith verliefd geworden op deze prachtige stad. Ze hadden nog lang willen blijven mèt Judith. We komen graag weer terug. Alle liefs en dankjewel!
Berry, Nick, Hanny, Wilma
5 augustus met Judith op de fiets langs het Colosseum en de andere highlights na een tip van andere oud deelnemers. Het is meer dan goed bevallen, zeg maar gerust een geweldige ervaring met een zeer professionele en betrokken gids Judith. We kunnen haar van harte aanbevelen! Judith, hartelijk dank voor de fijne en indrukwekkende fietstocht door het mooie Rome
Sandra met 2 kinderen (12 en 9)
De (privé) rondleidingen (Highlights Rome en Colosseum) waren onvergetelijk door Judith. We hebben zo genoten van alle details, verhalen en alle details waar we op gewezen werden. We weten een ding heel erg zeker, we komen nog een keer terug naar Rome! Judith heeft een engelengeduld en kan alle vragen (ook van de kinderen) beantwoorden, je kunt niet anders dan verliefd worden op deze prachtige glimmende stad!
Chris Jacqueline Kars Laurie Susan
Hi Judith,
Wat een belevenis op de fiets door Rome om alle highlights te zien. En met jouw prachtige verhalen erbij maakte het helemaal compleet. De highlights fiets tour en de het Colosseum bezoek was een mooie afsluiting van de vakantie. Je hebt ons nog meer van Rome laten houden en we komen zeker nog een keer terug ❤️. Moe maar voldaan weer terug naar de camping maar wat genieten wij na! De kinderen en wij hebben genoten van jouw vertelde geschiedenis en liefde over Rome 🏛️🇮🇹☀️
Grazi Mille
Chris en Jacqueline
Kars Susan en Laurie
🙋🏻‍♀️😘
Iris met 2 volwassenen en 6 kinderen Fiets Highlights en Colosseum
Héél héél erg bedankt voor onze onvergetelijke dag, nooit durven denken dat het zo zou meevallen. We bevelen jou aan aan ieder die het horen wil!!!!!x
Alexandra met kinderrijk gezin
Dank je wel!! Heel erg genoten vanochtend!!
Albertine & Ronald
Afgelopen week op de fiets met Judith op pad gegaan. Onderzoeken wat clienten zullen ervaren als ze workshops bij ons in Italië komen volgen. Een hele dag samen onderweg. Een eerste ontmoeting en toch direct zo diep contact. Uiteraard is het een kunst om elkaar te verstaan. Om dat te bieden waar de bezoeker van Rome onbewust of bewust om vraagt. En, Judith bezit deze klasse. Wat zijn wij diep onder de indruk van deze vrouw. Als ze jou Rome laat zien via haar ogen, met haar unieke kennis, dan zie je opeens zoveel meer en zo anders. Ze vertelt op zo’n pakkende manier alsof het lijkt dat ze persoonlijk bij alle gebeurtenissen aanwezig of zelfs betrokken was. Wij gunnen werkelijk iedereen zo’n ontmoeting.

Albertine & Ronald
Chantal en zoon: Kookworkshop
Goede morgen Judith, Wat een fantastische ervaring die kook workshop bij Silvia en haar twee dochters!! Het was het meer dan waard!
Frans: Capitolijnse Musea groepsrondleiding
Beste Judith,

We zijn weer terug in NL.

Nogmaals bedankt voor de prachtige rondleiding in en rondom het Capitool.

Ciao, Frans
Edith met kinderrijk gezin: Fiets Highlights
Fietstocht was superleuk. Fijn om zoveel weetjes te horen die je in de boekjes echt niet vindt. Was ook prima met de kids. De jongste vond het fietsen door Rome heel bijzonder. Je komt echt op veel plekken!
Miriam Fianen: Rondleiding forum romanum en Colosseum
goedenavond

we zijn op zoek naar een leuke rondleiding in forum romanu en Colosseum en palatijn die ook geschikt is voor onze dochters van 10 en 12. Liefst op woensdag 4 mei, evt, donderdag 5 mei,

ik hoor graag of dit mogelijk is.

Hartelijke groet,

Miriam fFianen
Loes, 4 personen, volwassenen: Rondleiding Vaticaan museum en St Pieter
Wat hebben we genoten van de rondleiding door Iefke door het Vaticaan museum en de St Pieter. Als archeologe weet ze zoveel. Echt een passie zoals ze alles vertelt. Heel fijn was dat we maar we maar met 4 personen waren waardoor het contact en interactie zeer direct was. Ook hierdoor konden we ook veel "dingen doen". Echt een hoogtepunt van ons bezoek aan Rome.

Judith, heel hartelijk bedankt dat je ons nog hebt kunnen inplannen want, eerlijk is eerlijk.... wij waren aan de late kant. We komen graag bij je terug als we Rome nog eens aandoen.
Han Overbeek: Bernini tour
Hallo Judith,

Woensdag 07-10-2015 de Bernini tour gedaan. Ik wil je toch even laten weten dat onze gids Anouk ons met veel enthousiasme door Rome heeft geleid. Ze had veel verstand van zaken en heeft daardoor van deze tour een hoogtepunt van onze vakantie gemaakt. Wil jij haar daarvoor nog eens een keer hartelijk bedanken. Ik zal aan mensen van wie ik hoor dat ze naar Rome gaan jou site van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Dick, Annette , Han en Karin
Redaktieleden Nouveau: Colosseum
De gids Judith was geweldig, we hebben echt genoten.
Huib en dochter: Fiets Highlights
Het was een heerlijk lang weekend.

De fiets in Rome kan ik iedereen aanraden.Een aardige gids en fijn dat we zo op het laatste moment konden worden ingepast !